VERSANDKOSTENFREI AB 125 € NACH DEUTSCHLAND

Bamboeservies en kunststof bordjes volledig veilig!

De laatste dagen gaat er een bericht van de NVWA rond over bamboeservies en melamine. Er komen terecht veel vragen binnen over het bamboeservies van Mies to Go en de gepersonaliseerde kunststof bordjes. We kunnen jullie geruststellen: beide serviezen zijn volledig veilig en kunnen gewoon besteld en gebruikt worden!

Over de gepersonaliseerde kunststof bordjes kunnen we kort zijn: er zit geen melamine of bamboe in. Ook geen BPA trouwens. Ze zijn gemaakt van polymeer en kunnen gewoon in de vaatwasser. Ook kun je er probleemloos warm eten van eten. Ze kunnen alleen niet in de magnetron.

Het bamboeservies is gemaakt in samenwerking met Zuperzozial. Zij zijn al jaren voorloper op het gebied van duurzame alternatieven voor plastic. Hun producten zijn met zorg ontwikkeld voldoen aan alle EU-normen. Alle producties worden gecontroleerd en gecertificeerd en veiligheid staat altijd voorop. Het Mies to Go bamboeservies (ook zonder BPA!) kan gewoon gebruikt worden. Het kan in de vaatwasser en je kunt er warm eten van eten. Ook dit servies kan niet in de magnetron.

De reden dat de NVWA adviseert om bamboeservies niet meer te gebruiken is omdat er veel malafide producten op de markt zijn die een veel hoger melamine gehalte bevatten en de benodigde keurmerken en certificeringen missen. 

Als je vragen hebt kun je altijd even e-mailen naar miestogo@gmail.com.

Hier vind je het officiële bericht van Zuperzozial:

https://zuperzozial.com/statement-bamboe-corn-based

 

 

 

     bamboeservies Mies to Go

    World of Mies Rated 4.8 / 5 based on 38 reviews. | Review Me