VERSANDKOSTENFREI AB 125 € NACH DEUTSCHLAND

Persbericht: Zuperzozial lanceert exclusieve collectie met Mies to Go

Het duurzaamste bamboeservies ter wereld nu met de schattige illustraties van Mies.

Sinds vandaag liggen er twee Zuperzozial X Mies to Go bamboe kinderserviezen in de winkel. In 2 jaar heeft Michelle de Boer, oprichtster van Mies to Go, met haar prachtig geschilderde producten een grote fanbase opgebouwd. Tijd om het groter aan te pakken door samen met een gevestigde naam als Zuperzozial een unieke collectie te ontwikkelen. Een prachtige combinatie van geschilderde illustraties op duurzaam materiaal met een eerlijk verhaal. Een kinderservies met olifant en giraf op een bord, beker en kom, waar elke peuter en kleuter met veel plezier van gaat eten.

Michelle de Boer; “Ik had al een tijdje de droom om een bamboe kinderservies te maken met mijn eigen Mies to Go designs. Een duurzaam alternatief bieden voor kunststof vind ik super belangrijk. Omdat Zuperzozial hierin is gespecialiseerd heb ik ze gevraagd of ze met mij willen samenwerken. Remco (mede-eigenaar Zuperzozial) reageerde zo enthousiast dat we direct zijn begonnen. Samen hebben we gekozen voor het jungledieren thema, omdat dat een wereldwijde trend is en Zuperzozial wordt in wel 60 landen verkocht. Bij het ontwerpen kreeg ik volledig de vrije hand, zodat ik dichtbij mijn eigen stijl kon blijven. Ik ben heel trots op deze nieuwe collectie en ontzettend benieuwd naar de eerste reacties.”

Remco van der Leij; “Als Zuperzozial zijn wij pionier in het ontwerpen van collecties die milieubewust zijn. Onze bamboo-based collectie is al 8 jaar succesvol. Wat is het dan tof dat Michelle ons gespot heeft. Voor mij een bewijs dat een goed verhaal en een mooi beeld perfect te combineren is. Michelle’s manier van schilderen is zo aantrekkelijk, een samenwerking liet dus niet lang op zich wachten.”

Zuperzozial X Mies to Go
Hungry kids set olifant & giraf

Nu online te koop en in diverse winkels

www.zuperzozial.com
www.miestogo.com

PDF en meer beeldmateriaal
http://tiny.cc/zuperzozialmiestogo

Over Zuperzozial

Zuperzozial heeft de ambitie om producten te creëren die op een simpele en slimme manier onze wereld respecteren. Milieubewust ontworpen maar zoveel meer dan functioneel: eigentijdse producten die net zo stijlvol zijn als duurzaam. Wat de collecties van Zuperzozial met elkaar gemeen hebben is dat ze gemaakt worden met de toekomst in gedachten.

Over Mies to Go

Het origineelste cadeau koop je bij Mies to Go. Sinds 2017 maakt Michelle unieke handgeschilderde designs voor kids en er komen steeds meer mooie producten bij. Na 15 jaar art director te zijn geweest is zij begonnen met schilderen en al snel startte zij een webshop met gepersonaliseerde bordjes, bekers en posters. Daar kwamen later ook groeimeters, rugzakjes, kaarten en muurstickers bij. Zij wordt het allergelukkigst van het idee dat overal lieve mama’s en kinderen blij worden van haar zelf geschilderde dieren. Daar doet ze het voor.

World of Mies Rated 4.8 / 5 based on 38 reviews. | Review Me