VERSANDKOSTENFREI AB 125 € NACH DEUTSCHLAND

De Mies to Go winkel gaat officieel open op 20 November!

Zoals sommigen van jullie weten, heb ik al heel lang een droom: een eigen shop waar ik mijn kunstwerken kan verkopen. En die droom is nu uitgekomen ✨ Ik dacht dat het onmogelijk zou zijn om in Amsterdam een locatie te vinden, maar ik heb geluk gehad: Mies to Go zit nu op een prachtige plek in de Hallen!

De webshop is er ook naartoe verhuisd, want er zit een heerlijk kantoor met magazijn boven. Om de opening van de shop te vieren en tegelijkertijd ook het 5-jarig bestaan van mijn merk Mies to Go, is er een feestje op zondag 20 november.

Er zijn versnaperingen, goodie bags (op=op) en je krijgt die dag 20% korting op de hele shop. Om 16:00 uur is het officiële openingsmoment en dan zullen Jan en Jet het lint doorknippen. Leuk als jullie komen 💖

20 november 12:00 - 17:00 uur
Hannie Dankbaarpassage 6
De Hallen, Amsterdam

 

Mies to Go shop winkel de Hallen kraamcadeau sinterklaascadeau sinterklaas baby pasgeboren kind kleuter

Mies to Go winkel de Hallen cadeau sinterklaascadeau sinterklaas kraamcadeau baby kind kleuter

 

 

World of Mies Rated 4.8 / 5 based on 38 reviews. | Review Me