VERSANDKOSTENFREI AB 125 € NACH DEUTSCHLAND

Kids Pop-up Store Amsterdam 18 nov - 15 dec

Een unieke kids pop-up store met unieke handgemaakte en Dutch Design producten!

De Kids Pop-up Store gaat open van 18 november - 15 december 2019! Het is een heel mooi boetiekje op Rosmarijnsteeg 10, Amsterdam (vlakbij de 9 straatjes). Mies heeft samen met Femke van Maple Forest 9 superleuke unieke baby & kids merken samengebracht, die zelf hun eigen producten maken of ontwerpen. We organiseren regelmatig een leuke knutselworkshop: kids lekker bezig, jij shoppen. Win win!

Geef alvast door aan alle hulpsinterklazen waar ze moeten zijn. Tot snel in de winkel!

De knutselworkshops:
23 november - Sinterklaas workshop met Maple Forest
27 november - Lampjes knutselen met Vasili Lights
30 november - Kroontjes maken met Luvjoe
7 december - Kerstslinger knutselen met Mies to Go
11 december - Lampjes knutselen met Vasili Lights
14 december - Kroontjes maken met Luvjoe

Volg @miestogo op instagram voor alle updates!

kids pop-up store

 

De 9 kids merken zijn:

Mies to Go

Sinds 2017 schildert Mies dieren in aquarel voor baby’s en kids. De gepersonaliseerde bordjes en bekers zijn favoriet als kraamcadeau. Er komen steeds meer producten bij: posters, kaarten, rugzakjes, bamboeserviezen, muurstickers en ook een kinderboek.

Maple Forest

Emoties kunnen ingewikkeld zijn voor kinderen. Door het aanbieden van interactieve spelletjes, tools en zachte knuffels die de sociaal-emotionele ontwikkeling bevorderen probeert Maple Forest het praten over gevoelens makkelijker te maken.

Be Kind

Be Kind is een eerlijk kledingmerk voor kids tussen de 2 en 10 jaar oud, de generatie van de toekomst. Be Kind wil bijdragen aan een authentiekere en eerlijkere kledingindustrie. Hoe? Door een collectie die zowel mooi als duurzaam is, van buiten en van binnen.

Oh Little Deer

Superschattige zelf gemaakte leren applicaties op haarbandjes en speldjes, speenkoorden, wanddecoratie en schoentjes.

Mae Mae

MaeMae is in oktober 2018 opgericht door vriendinnen Laura en Imke. Neem een kijkje bij hun hippe swaddles, babynestjes, hydrofieldoeken en slabbetjes. Alle producten worden in Nederland geproduceerd, waarbij de materialen eerlijk en van premium kwaliteit zijn

Sep7ember

Sep7emberkids is een slowfashion kinderlabel dat werkt met upcycled 100% vintage wol. Zij maken kinderjasjes, bodywarmers, giletjes, sjaaltjes, tasjes en slingers van preloved wollen dekens. Stuk voor stuk uniek, handgemaakt, custom made en met zero waste.

Luv Joe

Verjaardagsmusthave voor jarige Jobjes en Jetjes! Met de handgemaakte kroontjes en tooien van Luv Joe voelt jouw mini zich echt jarig en maak je het feestje helemaal af! Hier word je gegarandeerd vrolijk van.

P+P

P+P maakt fijne meegroeibroekjes en andere kleding. Per verkocht item geeft P+P een paar schoentjes via @because_we_carry aan kindjes in nood!

Vasili Lights

Originele handgemaakte hanglampen, geïnspireerd op de mooiste zeedieren. Voor dromers, jong en oud, gemaakt in Holland van wasbaar kraft papier textiel.

Over Mies to Go

Het origineelste cadeau koop je bij Mies to Go. Sinds 2017 maakt Michelle unieke handgeschilderde designs voor kids en er komen steeds meer mooie producten bij. Na 15 jaar art director te zijn geweest is zij begonnen met schilderen en al snel startte zij een webshop met gepersonaliseerde bordjes, bekers en posters. Daar kwamen later ook groeimeters, rugzakjes, kaarten en muurstickers bij. Zij wordt het allergelukkigst van het idee dat overal lieve mama’s en kinderen blij worden van haar zelf geschilderde dieren. Daar doet ze het voor.

World of Mies Rated 4.8 / 5 based on 38 reviews. | Review Me